Om SG

Stokholm Graphics


Grafisk design, kunst og plakater startede for nogle år tilbage som en hobby jeg gik og brugte meget af min fritid på. Dengang var kamera og fotografi også en stor del af min interesse. Dog valgte jeg at fokusere mere på det grafiske, såsom plakater og logoer osv. Jeg kom på ideen med denne virksomhed, fordi jeg gerne ville pifte mit eget værelse op med plakater som var lidt mere personlige og originale. Derfor tænkte jeg ved hjælp af denne hjemmeside at jeg kunne være med til at sprede glæden ved at have fede og iøjnefaldende plakater hængende derhjemme. Netop derfor er der både mulighed for at bestille de allerede fremstillet plakater, samt kan du også tage kontakt til mig, hvis man ønsker noget speciallavet.


Hvordan fungerer det?


Hvis man ønsker at bestille en af de mange fede og forskellige plakater, kan man gøre det som hvis man skulle bestille hvilken som helst ting online. Plakaterne sælges for sig selv, altså uden tilhørende ramme. Dette gør det nemmere for kunden selv at kunne vælge hvilken ramme man synes passer bedst. Dette gør også at der ikke bliver sendt en unødvendig ramme med som i sidste ende bliver smidt ud.


Grafisk arbejde


Har man et ønske om at få lavet nogle former for grafisk ydelse, er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg laver alt fra logoer til flyers osv. Kontakt mig på en af de de forskellige muligheder der er oplyst, og så finder vi ud af den bedst mulige måde at eksekvere det på. Jeg laver det til den mest fornuftige pris som sørger for du ikke overbetaler, samt kan du altid få det rettet hvis ikke du er 100 procent tilfreds med resultatet.