Special efterspørgelse

Visitkort


Går du med tanken om at få lavet dig et personligt kontakt/visitkort, der udstråler hvilken person eller virksomhed man har med at gøre. Et kontakt/visitkort er en fremragende måde at reklamere for enten sig selv eller sin virksomhed. Har man et kort der virkelig falder i øjnene hos folk, er der større mulighed for at en potentiel kunde undersøger dig eller din virksomhed nærmere. Kortet passer perfekt i pungen eller direkte i lommen.


Så er du på jagt efter et unikt og one of a kind kontakt/visitkort?


Så ring til mig eller send mig en mail, så tager vi en uforpligtende samtale om hele processen.Logo

 

Et logo er noget af det vigtigste når man enten starter ny virksomhed, eller gerne vil give et godt førstehåndsindtryk når potentielle kunder ligger øjne på din virksomhed for første gang. 


Jeg vil sammen med dig sørge for at skabe det bedste logo for lige præcis din virksomhed eller organisation.Andet Grafisk Design


Går du med tanken om at starte en kampagne, lave en reklame til din virksomhed eller noget helt tredje der kræver grafiske evner, så indstil søgningen. Jeg er åben for alle ideer med åbent sind, og vil altid gøre mit bedste for at gøre din ide til virksomhed Det kan både være privat, men også hvis du repræsenterer en virksomhed. 


Kun fantasien sætter grænser for udførelse af ideer. Jeg vil være med hele vejen, samt sørge for at slutproduktet er lige som ønsket. 


Kontakt mig via enten mail eller telefon, så tager vi en uforpligtende samtale og dit kommende projekt.

 

Stokholmgraphics v/Malthe Stokholm

Stokholmgraphics@gmail.com

+45 32266231